oferta portare cu telefoane gratuit
STIRI

Cele mai bune smartphone ieftine din 2014

Mai jos va prezentam o gama de telefoane smartphone care au avut in 2014 cel mai bun raport calitate-pret.

1 Motorola Moto G 2014

motorola moto g 2014

Cu un ecran de 5 inchi, o camera peste medie si un procesor care suporta 4G acest Motorola aduce cu el si optiunea Dual-Sim, sitemul de operare Android 4.4.4 Kit Kat si aplicatie instalata din fabrica de gasire a telefonului in cazul pierderii sau furtului.

2 Nokia Lumia 630

nokia lumia 630

Unul din cele mai bine vandute terminale din clasa medie e Nokia 630, cu un design colorat si sistem Windows Phone 8.1 ,  singurul minus la acest smartphone ieftin este lipsa tehnologiei 4G, dar compenseaza prin multitudinea de tehnologii cu care este echipat.

3 iPhone 5C

iphone 5c

La acest terminal trisam un pic pentru ca a fost lansat in 2013 dar il includem la vanzarile pe anul 2014 pentru ca doar in 2014 pretul lui a scazut ca sa il putem considera un smartphone ieftin.
In momentul acesta e cel mai bun smartphone ieftin  pe care poti sa il iei la o oferta de portare. Punctele forte sunt camera de 8MP memorie de 16GB si conectivitate 4G. Pe deasupra mai primesti si ultimul sistem de operare IOS 8. Singurul minus ar fi materialele folosite la carcasa care nu se ridica la asteptarile unui utilizator clasic de Iphone. Iphone 5c poate fi cuprins intr-o oferta de portare.

4 Sony Xperia M2

sony xperia m2

Cu un display de 4.8 inchi, un procesor de 1.2GHz guad-core si o camera de 8MP se recomanda singur fara a fi nevoie de nici o introducere, Sony Xperia M2 e un telefon care iti depaseste asteptarile.

5 Telefoane Brand propriu

telefoane Branduri retea

La fiecare din furnizorii de telecom gasim oferte la smartphone ieftine fabricate sunt brand propriu care dupa o inspectie mai atenta nu sunt deloc de neglijat, telefoanele cu brandul retelei nu au o reputatie foarte buna dar oferta e din ce in ce mai bogata si poti gasi oferte foarte bune la telefoane echipate cu procesor Quad Core si ecran de 4,3-4,5 inchi chiar si conectivitate 4G.

Asteptam cu nerabdare sa vedem ce telefoane noi vor aparea anul viitor si care vor fi noutatile pe segmentul low-medium pe piata de smartphone ieftine din Romania.

Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *