STIRI

Samsung Galaxy Note 5

Imagini cu noul Samsung Galaxy Note 5

De curand au fost date publice imagini cu noul Samsung Galaxy Note 5, imaginile au fost publicate pe un web-site din Korea de Sud, desi stirea nu a fost foarte mediatizata pozele au ajuns pe mai multe site-uri din Europa. Pentru pastrarea patentului si a imaginii Samsung, stirile au insistat ca e vorba de un concept.
Ne este greu sa credem ca dupa lansarea Samsung Galaxy Note 4 Edge, care are o parte a ecranului curbata, viitorul Samsung Galaxy Note 5  va arata exact ca in pozele de mai jos.
Sa nu uitam ca un ecran asemanator a fost prezentat la salonul CES 2015 de catre LG Display, oare de aceea cei de la Samsung vor sa mai astepte pana la aparitia primului lor telefon cu ecran curbat pe ambele parti?

Fata si stilou Samsung Galaxy Note 5 Fata, spate Samsung Galaxy Note 5

 

Asemanari Samsung galaxy note 5 vs Note 4?

Samsung Galaxy Note 5 va trebui sa fie foarte inovator pentru ca Note 4 nu a venit cu nimic nou care sa rupa barierele traditionalului. Din punct de vedere al designului noul Samsung Galaxy Note 5 va folosi ecranul curbat pe ambele parti si va beneficia in continuare de stiloul obisnuit din dotare.

Schimbarea majora va fi si echiparea telefonului cu tehnologie de ultima generatie: ecran cu rezolutie 4K  de 5.9 inchi, procesor octa-core de 3.2 GHz si 4GB ram memorie. Memoria de stocare interna va fi de 32 si 64GB dar va suporta si un slot card de 128GB Micro SD.
Cat tine de calitatea imaginii foto-video: 4.7 milioane de pixeli camera din fata si 19 milioane de pixeli camera optica cu stabilizator de imagine din spate, toate sustinute de o baterie de 3700mAh. Site-urile de specialitate din Korea de Sud plaseaza lansarea Samsung Galaxy Note 5 la salonul Consumer Electronics Unlimited IFA din septembrie 2015  de la Berlin si va iesirea pe piata la pretul de aproximativ 940 de dolari.

Sursa: mobile.163.com

Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *