Office pentru tableta 2014
STIRI

Microsoft Office pentru tableta – 12 milioane descarcari!

Office pentru tableta

Descarcarea aplicatiilor Word, Excel, Powerpoint si OneNote  provenite toate din pachetul Microsoft Office pentru tableta a depasit cifra de 12 milioane de descarcari.

office pentru tableta in formula gratuitaDupa cum ne si asteptam principalii rivali ai Microsoft Office sunt Apple IWork si Google Drive si desi se bucura de o popularitate mare, nu pot sta in calea mega succesului dobandit in fata consumatorilor a Miscrosoft Office.
Secretul celor 12 milioane de descarcari e si lipsa informatiilor despre cifra celor care folosesc  Office 365 cu licenta fara de care Office pentru tableta e un read-only si nu se poate folosi la editarea sau crearea documentelor. Cand au fost intrebati despre numarul abonatilor cu licenta a  serviciului Office 365 raspunsul Microsoft a fost ca sunt multumiti de numarul utilizatorilor variantei platite a Office 365 dar sau ferit sa publice o cifra exacta a utilizatorilor. Pe porteaza.ro vei putea in curand beneficia de oferta de portare care include gratuit, in cazul portarii sau activarii de internet mobil,  cel putin o tableta de ultima generatie. Tot ce vei avea de facut va fi sa apelezi la noi si vom gasi cea mai buna oferta de portare personalizata pe nevoile firmei tale.

 

12 milioane descarcari office pentru tableta

Tableta gratuita la portare

Se pare ca ideea marketingului  Office pentru tableta a venit din nevoia de a promova si a creste vanzarile proprii de tablete si nicidecum pentru promovarea serviciului Office 365. La principalii furnizori de telefonie mobila din Romania daca esti persoana juridica si vrei sa faci o cerere de portare poti beneficia de mai multe oferte de portare care pot include gratuit tablete de ultima generatie, contacteaza-ne si afla daca poti primi gratuit la portare o tableta Samsung Tab 3 de 10 inchi.

 

Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *