STIRI

Noul display pentru smartphone LG prezent la CES 2015

Noul display de la LG a fost prezentat la cel mai mare târg de tehnologie din lume, CES 2015.
În plus fată de lansarea de către LG Electronics a smartphone-ului G Flex 2 si a unei multitudini de televizoare curbate, compania lor mai mica, LG Display, a prezentat un smartphone cu un display in care imaginea este continuata pe ecranul care se curbeaza in lateral pe ambele părți stânga-dreapta.
Smartphone curbat pe lateral de la LGCele mai noi ecrane de la CES 2015, ecranul curbat de la LG Display

 

În încercarea de a depăși generația de smartphone de la Samsung (cu modelul Galaxy Note 4 Edge) la care display-ul este curbat pe o singură parte, LG Display s-a întrecut pe sine venind cu acest disply care se curbeaza pe ambele părți.

Caracteristici LG Display

Cu o rezolutie de doar 720p, display-ul de 6 inchi HD din plastic OLED de la LG nu este chiar pe primul loc in topul de claritate a imaginii. Continuarea ecranului pe ambele părți servește ca ecrane secundare pe care utilizatorul le poate folosi, de exemplu utilizatorul poate vedea notificarile pentru apelurile ratate dar si acces rapid la unele aplicații selectate anterior pentru a face parte din comenzile rapide.
Avand in vedere interesul pe care la stârnit Note 4 Edge, e preconizata o cerere destul de mare din partea publicul pentru noul display de la LG Display.
Cu toate acestea modelul de la LG Display ar trebui să se focuseze pe cea mai mare slabiciune a smartphone-ului de la Samsung Note Edge: justificarea ecranului curbat ca și funcționalitate necesara consumatorului, nu doar o inovație din punct de vedere vizual. Asta ar însemna o comunicare mai strânsa cu dezvoltatorii de aplicații pentru a incorpora o funcționalitate extinsa modelelor de smartphone cu ecranul curbat.
Deși telefonul a fost doar un concept, LG a declarat ca e gata pentru a produce in masă acest model și că asteapta comenzi chiar și din partea competiției.

Sursa: CES 2015

Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *