STIRI

Cele mai tari aplicatii pentru Telefon

Pentru ca drumul tau prin App Store sau Magazin Play sa fie cat mai scurt cu putinta, vrem sa iti prezentam cele mai tari aplicatii pentru telefon, obligatorii pentru productivitatea telefonului tau mobil.

Cele mai tari aplicatii pentru Telefon  TOP 10


Cele mai tari aplicatii pentru telefon WhatsApp

WhatsApp

WhatsApp este cel mai popular serviciu de mesagerie, are posibilitate de criptare a conversatiei, e usor de folosit si va impartasim un secret: fisierele video si foto nu sufera modificari la transmitere, ele isi pastreaza claritatea si dimensiunile. Tot ce ai de facut este sa alegi un prieten din lista ta de numere telefon si WhatsApp e la un pas distanta.
Daca doresti sa trimiti acelasi mesaj simultan la mai multi utilizatori, tot ce ai de facut este sa creezi un grup chat si gata, ai propriul grup “privat” de chat.

PS.
Nu uita sa transferi date doar prin intermediul retelei Wi-Fi, asta ca sa nu iti depasesti traficul de internet din abonament.


Cele mai tari aplicatii pentru telefon Facebook

Facebook

Facebook este cel mai mare site de socializare din lume si una din cele mai tari aplicatii pentru telefon din lume. Pe considerentul nu ai Facebook, nu existi, in acest moment aproape toata lumea are profil pe Facebook.
Ce poti face cu aceasta aplicatie?
-Intrebarea potrivita este ce nu poti face…?
-Poti trimite poze, filmari, poti comunica cu prietenii din toata lumea, poti urmarii vedetele preferate, te poti juca sau dupa exemplul Iohanis, poti ajunge presedinte!
In anii ce urmeaza Facebook va devenii cartea de vizita a fiecarui om al planetei si pregonizam ca vom avea cele mai inovative intalniri virtuale in viitorul apropiat tot prin intermediul Facebook, cu ajutorul tehnologiei VR.


Cele mai tari aplicatii pentru telefon Outlook

Outlook

Daca ai ajuns vreodata intr-un birou in care se lucreaza, sigur nu ai avut cum sa ratezi aplicatia celor de la Microsoft folosita la trimiterea fiecarui email corporatist din toata lumea.
Trimiterea unui email nu a fost niciodata atat de simpla, din doua gesturi facute cu degetul pe ecranul telefonului tau ai trimis/citit/retrimis emailul dorit fara a fi nevoie sa deschizi laptopul sau fara a avea un birou fizic. Outlook se integreaza foarte bine folosind Calendarul din fiecare zi, asta in timp ce inca te aflii in aplicatia Outlook.
Fara sa tinem partea nimanui, versiunea IOS este un pic mai buna decat versiunea celor de la Android asa ca recomandam utilizatorilor de Android sa foloseasca Gmail pentru gestionarea conturilor de Email.


Cele mai tari aplicatii pentru telefon Evernote

Evernote

Evernote este un organizator de luat notite si promite ca iti va pune pana si viata in ordine.
Fiecare notita luata cu Evernote poate fi organizata in fisiere, pe care le poti imparti in functie de categorie din care fac parte. Notezi liste de cumparaturi, notite cu ultimile modificari de la job, intalnirile pe care le ai in fiecare zi dar si ultimile retete pe care vrei sa le incerci.
Un mare plus este ca iti poti accesa aplicatia Evernote si de pe alte dispozitive (tableta, PC, Laptop), si ai la indemana si web clipper care te lasa sa copiezi segmente din pagini web direct in aplicatia Evernote.
Spor la notite cu idei de milioane.


Cele mai tari aplicatii pentru telefon Wunderlist

Wunderlist

Stim ca sunt multe aplicatii pentru telefon de genul To-Do List dar Wunderlist este cu siguranta una din cele mai bune.
Simplitatea este noul atu al aplicatiilor, cele mai tari aplicatii pentru telefon sunt simple, pe asta sau bazat si cei de la Wunderlist.
Poti sa impartasesti listele tale si prietenilor, poti sa iti salvezi scopuri pe care vrei sa le atingi, poti sa iti pui alarme care sa iti aminteasca de lucrurile pe care trebuie sa le faci intr-o anumita zi.
Simplu si eficient.


Cele mai tari aplicatii pentru telefon IF

IF

IF este aplicatia buna la toate, mai precis: este aplicatia care iti automatizeaza diferite lucruri pe telefonul tau mobil.
Cel mai bun exempu, poti sa iti programezi postarile pe toata luna urmatoare pentru Facebook  sau Twitter.
Poti sa iti setezi ca automat pozele postate de tine pe Instagram sa iti fie salvat in Dropbox, sau poti inclusiv sa iti setezi sa primesti o notificare de fiecare data cand Statia Spatiala Internationala trece deasupra capului tau.
Timpul pe care il vei economisi cu aceasta e incredibil, practic poti sa iti programezi ce va face telefonul tau de unul singur in urmatorul an.


Cele mai tari aplicatii pentru telefon Chrome

Chrome

Exista browsers si exista super browsers, preferatul nostru fara concurenta este Chrome, versiunea mobila a celebrului Google Chrome.
La fel ca si fratele lui mai mare, e usor de folosit, rapid si foarte mobile friendly.
Daca nu stiai, are un mod de surfing internet privat si o gramada de moduri de personalizare.
Dupa cum am mai spus, e preferatul nostru.


Cele mai tari aplicatii pentru telefon Skype

Skype

Skype este una din cele mai tari aplicatii pentru telefon, perfecta pentru cei care prefera sa vorbeasca fata in fata.
Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont, iti adaugi prietenii si dupa ce ti-ai ales un unghi bun si un decor adecvat poti sa vorbesti gratuit cu apeluri video.


Crezi ca ai alte recomandari de aplicatii? Te rugam sa ne scrii in comentariile de mai jos!

 

Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *