STIRI

Ceas Motorola 360 – 5 lucruri WOW de facut cu noul Gadget

Incep prin a va spune ca dupa parerea noastra  e cel mai frumos smart watch de pe piata. Daca si tu la fel ca si mine ti-ai dorit un ceas Motorola 360 afla ca nu vei fi dezamagit, ceasul arata fantastic. Sper ca poti incerca noile trucuri pe care ti le voi spune, am facut o lista scurta de 5 lucruri pe care noul ceas Motorola 360 le poate face.

Ceas Motorola 360, singurul ceas de care ai nevoie

Moto Body

Noul ceas Motorola 360 te ajuta sa stai in forma, are instalat pe el aplicatia Moto Body pentru a tine socoata pasilor pe care ii faci in fiecare zi. Cu aceeiasi aplicatie poti compara la sfarsitul saptamanii rezultatele ta le din fiecare zi dar si cati pasi ai realizat si obiectivul tau pe saptamana care a trecut. Aveti grija insa, Moto 360 vede si singur prgresul pe care il faceti si va pune obiective tot mai mari, pentru binele vostru, bineinteles.

Vorbeste cu el

Cu Moto 360 poti sa raspunzi vocal la apeluri si la aplicatii precum Google hangout, tot ce trebuie sa faci este sa “swipe” stanga cand primesti un mesaj sau apel, selectezi Raspunde si ai liber la vorbire.

Poze la minut

Cand deschizi camera foto de pe noul ceas Motorola 360, va aparea indemnul “take a picture”. Poti sa iti arajezi telefonul la distanta de tine si sa declansezi aparatul foto a telefonului cu ajutorul ceasului.

Alege o fata a ceasului

Moto 360 are o multitudine de fete custom din care sa alegi. Daca nu iti place nici una din fetele predefinite pe ceas, poti sa iti faci singur modelul pe care il vrei folosind Motorola Connect pe telefonul mobil si alegand aplicatia “My Design” pentru fete de ceas. Poti chiar alege o poza din telefonul tau pe care sa o aranjezi in asa fel incat sa arate bine pe Moto 360. Cand esti gata, noua fata se va sincroniza automat cu Moto 360.

Ceas Motorola 360 – Blocare aplicatii

Daca telefonul pe care il ai sincronizat cu ceasul primeste prea multe notificatii de la diferite aplicatii, nu iti fa griji, poti alege singur de la care aplicatii poti primii notificari si de la care nu. e chiar destul de simplu, deschizi aplicatia Android Wear  de pe telefon, selectezi “Settings,” si dupa aceea “Block app notifications.”

Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *