deschidere cont bancar online
STIRI BANCARE

Deschidere cont bancar online

Deschidere cont bancar online

De curand m-am lovit de birocratia sistemului bancar romanesc.
Am avut nevoie sa deschidem un cont bancar pentru depunerea capitalului social in vederea deschiderii unei noi societati comerciale, de aici a inceput o intreaga tevatura despre cand, unde si de cate ori trebuie sa merg la banca la care am ales sa deschid contul pentru a rezolva lucrurile.
Stim cu totii ca ne-am nascut in secolul vitezei dar cand vine vorba de banci, viteza nu e cel mai descriptiv cuvant.
Dupa 2 vizite la banca pentru contul bancar am intrebat: Oameni buni, de ce nu pot face asta Online?…consider ca pot face si altceva mai folositor decat sa ma deplasez pana la banca si sa pierd ore bune cu traficul, coada si explicatii in fata agentului bancar. Din pacate raspunsul a fost: – Nu se poate!
Dupa inca 2 vizite in care am reusit sa imi ridic cardul si cele necesare pentru mobile banking am ajuns sa fac prima plata online.

deschidere cont bancar online

Am abandonat idea cu deschidere cont bancar online in viitorul apropiat, asta pana cand surpriza a venit de la Libra Bank care parca mi-a citit gandurile. LibraBank ofera acum serviciul deschidere cont bancar online si credeti-ma ca se activeaza 100% ONLINE, dupa ce completezi informatiile de care e nevoie, faci un simplu transfer bancar si gata, contul tau bancar e deschis si functional!

Deschidere cont bancar online la LibraBank

Poti sa devii client nou sau poti sa portezi contul tau de la alta banca din Romania sau din strainatate, in fix 3 minute ai contul functional si gata de tranzactii. Primesti si un pachet de:

GRATUITATE EXTINSA

  • ZERO comisioane de administrare a conturilor curente
  • ZERO comisioane de administrare a serviciului de Internet Banking si Mobile Banking
  • ZERO comisioane la platile in lei
  • ZERO comisioane la incasarile in lei

In cazul in care la fel ca mine esti persoana juridica vei avea nevoie si de semnatura electronica pentru contul bancar online.

Cu noul serviciu de la LibraBank ai TOTUL ONLINE! Real 100% online!

sursa:

libraonline.ro

Save

Save

Save

Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro