Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate se refera la modul de colectare si utilizare a datele personale furnizate pe www.porteaza.ro
Pentru intrebari in legatura cu aceasta politica de confidentialitate, scrie-ne la contact @ porteaza.ro sau pe adresa specificata in sectiunea “Contact”. Multumim pentru intelegere.
In ceea ce priveste datele personale furnizate in formularul de contact online (http://www.porteaza.ro/contact) – ex. nume, adresa, e-mail, informatiile companiei etc. – acestea vor fi folosite strict pentru a putea  oferi asistenta in procesul de portare.
Porteaza.ro utilizeaza informatiile din formularul de inscriere online pentru a analiza caracteristicile clientilor, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite la portare.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, cat si potrivit Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,  va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre utilizatori. Acestea vor fi prelucrate si utilizate pentru punerea la dispozitie in conditii optime a serviciilor de portare.Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea acestora din arhiva.
Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii au la dispozitie adresa de e-mail contact @ porteaza.ro sau urmatorul formular de contact:

CONTACT

Daca datele personale ale clientilor porteaza.ro nu mai sunt de actualitate acestia le pot corecta, actualiza sau sterge prin modificarea informatiilor pe pagina de utilizator, prin e-mail catre Serviciul Clienti la contact @ porteaza.ro

Securitate

Siguranta datelor personale inscrise pe site constituie una dintre prioritatile porteaza.ro. Cu toate acestea, porteaza.ro isi atentioneaza clientii ca nicio informatie transmisa via Internet nu poate fi in totalitate sigura si recomanda maxima atentie la completarea acestui tip de date online. In aceste conditii, porteaza.ro se angajeaza sa ia toate masurile posibile pentru a asigura securitatea informatiilor clientilor.

Modificarea politicii de confidentialitate

porteaza.ro se angajeaza sa faca publica pe site, in homepage, orice modificare a prezentei politici de confidentialitate, daca aceasta afecteaza datele personale ale clientilor, precum si sa ofere consiliere in legatura cu optiunile clientiilor, in urma respectivei modificari.