Grupul PPF United Media vizează Telekom România
National NEWS WEB-TV STIRI

Grupul PPF -United Media vizează Telekom România

United Media, Grupul PPF al Republicii Cehe și BC, parteneri BC, au purtat discuții la București cu privire la achiziționarea Telekom România.

Potrivit Profit.ro, în discuții au participat ambasadori din Germania, Grecia și SUA. Așa cum a relatat anterior Broadband TV News, Orange și Digi (RCS & RDS) au fost văzute până în prezent ca alergătorii din față pentru a achiziționa un procent de 70% în România.

Cu toate acestea, ambele și-au exprimat interesul să cumpere doar o parte din activele sale. În cazul Digi, aceasta ar fi rețelele mobile și licențele radio ale Telekom. În rezultatele sale cele mai recente, compania-mamă OTE a Telekom România a declarat că Telekom a avut venituri de 243,5 milioane EUR în trimestrul al treilea, în creștere cu 7,4% față de aceeași perioadă a anului trecut.

PPF Grup vizeaza Telekom RomaniaGrupul PPF este deținut de miliardarul ceh și recent este de acord să cumpere întreprinderile media europene centrale (CME) pentru aproximativ 2,1 miliarde de dolari. Intreprinderile actuale ale mass-media includ O2, cehia și fostele active CEE ale Telenor. Între timp, United Group are un portofoliu în creștere de active media în Europa de Sud-Est, inclusiv Serbia Broadband (SBB), Telemach Slovenia, Telemach Bosnia și Herțegovina și Tele2 Croatia.

De asemenea, a fost de acord recent să cumpere compania bulgară Vivacom pentru un raport de 1,2 miliarde de euro raportat.

Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *