Despre noi

Comunicarea poate schimba raportul dintre companie si competitie, avantajul unui proces informational optimizat pe nevoile clientilor a fost principalul motiv pentru care am inceput sa oferim consultanta in acest domeniu. Conceptul de telecomunicații este mai mult decât o modalitate simpla de a conduce cuvintele noastre … este pilonul dezvoltarii afacerii noastre! Toti stim ca telecomunicatiile sunt un capitol important in fiecare companie.

Gama completa  Portare de servicii

Porteaza serviciile tale cu Porteaza.ro

Ismartweb Network srl este o companie care prin experienta angajatilor si a persoanelor din conducere aduc peste 10 ani experienta in domeniul calitatii si optimizarii costurilor pentru firme mici si mijlocii in piata telecomunicatiilor si serviciilor de furnizare electrice, banzare si asigurari din Romania.
Prin intermediul agentilor nostri poti gasi o solutie integrata pentru nevoile de telefonie mobila, internet fix/mobil, telefonie fixa, televiziune si solutii IT pentru compania ta.

Odata cu intrarea operatorului Deutche Telekom in Romania prin cumpararea pachetului majoritar al Cosmote si Romtelecom, compania noastra  a venit cu un nou tip de abordare a clientilor pe segmentul business B2B. Ne adresam doar firmelor mici si mijlocii din partea de vest a tarii pentru care venim cu o echipa de reprezentanti dinamica si cu foarte multa experienta, cunoastem foarte bine piata telecomunicatiilor din Romania si suntem convinsi ca vom aduce un plus de valoare companiei dumneavostra prin serviciile pe care le putem oferi din partea partenerilor nostri.

Avem birouri in Timisoara si Arad si ne ocupam de judetele din vestul tarii. Reprezentantii nostri sunt specializati in solutii de comunicare integrate si optimizare costuri oferite de partenerii nostri.

 

Portare firma in telekom romania

Multumesc,

 Alin Dodea