STIRI

Nemtii de la Telekom-Tmobile au ajuns in Romania

T-Mobile Romania

A intrat in tara cumparand pachetul majoritar Cosmote-Romtelecom, primul furnizor de telefonie Fixa din Romania. Compania  germana a hotarat ca in Romania brandul lor sa apara sub sigla T-Mobile dar sub o alta denumire, astfel din septembrie 2014 toate magazinele, reclamele TV-Radio si contractele semnate apar sub noua denumire Telekom Romania.

Telekom Romania ofera atat cartele pre-pay cat abonamente lunare, pe langa oferta pe care o au ceilalti furnizori de telefonie din Romania, oferta T-mobile  ofera si o multitudine de echipamente IT si retelistica dar si un internet pe cablu net superior tehnologiei 3G-4G existenta.Chiar daca inca de la jumatatea anului 2014 Cosmote a confirmat trecerea la tehnologia 4G in Romania de abia dupa rebrandingul Telekom Romania au inceput sa  ofere abonamente cu trafic de internet 4G inclus dar si internet in Roaming si minute internationale.

Porteaza la Telekom si te bucuri de tehnologie 4G

Telekom vine cu oferte noi in Romania

Telekom Romania  este o companie care apartine  Deutsche Telekom AG cu sediul general in Bonn, Germany. Compania T-Mobile estre prezenta in 12 tari din Europa- Austria, Croatia, Czech Republic, Germany, Hungary, Republic of Macedonia, Montenegro, the Netherlands, Poland, Romania, Slovakia, and the United Kingdom. La nivel global Telekom/T-mobile are 230 de milioane de abonati si este unul dintre cei mai mari furnizori de telecomunicatii din lume(sursa Wikipedia).

Primul semn ca a aparut un nou jucator important in Romania este suportul pe care Apple il ofera, mult asteptatul Iphone 6 se va lansa pentru prima data in Romania in 31 octombrie la toti furnizori majori de telefonie mobila – Telekom, Orange si Vodafone . Asteptam cu nerabdare o intrare mai incisiva a celor de la Telekom care au multe de oferit in viitorul apropiat, asta pe langa reclama agresiva pe care o practica de la momentul lansarii Magentei.

Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *