STIRI

Smartphone cu memorie mare? 320GB e suficient?

Tot timpul mi-am dorit un smartphone cu memorie mare.

Majoritatea dintre noi am avut momente când am ajuns să umplem toti cei 16/32/64 GB de memorie internă la smartphone-ul din dotare, acum 2-3 ani cand cumparam un Iphone cu 64GB memorie interna mi se parea enorm. Ce sa faci cu asa de mult spatiu de stocare?
Muzica, poze, filmari, apps… Ok, si după toate astea, tot mai aveam inca 30GB liber.
Aztăzi toate lucrurile care au nevoie de spatiu de stocare le gasim în #cloud, avem atâtea soluții de stocare online incăt nu le putem număra.
Radiourile online au dobândit asa o mare notorietate incât au depașit varianta clasică de audiție, cât tine de variantele video avem si aici mai mult decât am avea vreodată nevoie… Netflix, Hulu, Youtube, variante care ofera de la calitate HD pana la 4K.
Mai tot timpul suntem conectati la o retea de internet, fie ea 3G, 4G, LTE sau vreun Wi-Fi fara parola de la cafeneaua din colt, dar in ciuda tuturor acestor variante de streaming inca simtim nevoia unui telefon sau unei tablete cu SD slot, din pacate avem putine variante la acest capitol.
smartphone cu memorie mare Saygus smartphone cu memorie mare Saygus V2

 

Smartphone cu memorie mare, Saygus V2

Din fericire Saygus nici macar nu mai are nevoie de un SD slot. Telefonul Saygus V2 a fost prezentat la CES 2015 si este singurul smartphone cu memorie mare de 320GB! Atentie oameni buni, 320 GB!Modul in care Saygus face asta este un pic neortodox, telefonul dispune de 64GB memorie interna …. si doua slot-uri micro SD de 128GB fiecare. Asta înseamnă 1/3 dintr-un terabyte memorie la un telefon mobil. Din nou întrebarea, ce facem cu atâta spatiu?

Movies, Music, and More!

Cu aplicatia potrivită nu mai ai nevoie să faci streaming pentru a vedea un film online, acum poti urmari filme direct din colectia ta personala, aflata pe telefon! Aplicăm aceeiasi varianta si la muzica, poti incarca in format audio/track direct de pe vechile CD-uri, renuntam la calitatea MP3 si ne delectam auzul cu o calitate mult mai buna a sunetului.

Aplicatii.

Nu stiu de voi dar eu am peste 100 de aplicatii instalate pe smartphone-ul meu. Memoria mea interna de 32 GB e suficienta deocamdata si tot timpul mai am varianta sa cumpar un MicroSD card si imi dublez memoria, mie imi ajunge dar tot timpul aud discutii in cercul meu de prieteni despre lipsa memoriei suficiente. In sfarsit am ce să le recomand …. dar problema pe care puti o stiu este ca Android apps nu folosesc memoria externa, asa ca scopul telefonului ramâne unul simplu: entertainment!
Sursa: pocketnow.com

Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *