STIRI

Samsung Alpha noul model – Noile Samsung A-series

Samsung Alpha a incetat sa se mai fabrice, chiar daca modelul a avut un real succes in randul utilizatorilor. Samsung raspunde totusi la nevoile clientilor pentru un smartphone Samsung din metal si vine cu o noua gama de produse intitulate pe scurt Samsung seria A …. si nu sunt facute pentru Audi!

Modelele din Seria A  cuprind 3 clase in functie de marimea ecranului si de calitatea procesorului din interior: Samsung A3, Samsung A5, Samsung A7, in care bineinteles A7 este cel mai mare.

Samung Apha a apus, faceti cunostinta cu noile Samsung A-series

Cea mai noua serie aparuta  integral din metal este A7, una din schimbarile majore facute de la Samsung Alpha a fost noul ecran de 5,5 inchi Amoled si o rezolutie mai buna de 1080P. O alta modificare substantiala este o grosime mai mica a telefonului care a ajuns la 6,3 mm, noua greutate fiind de 141 grame. Atata timp cat Samsung Apha era varianta de metal a lui Samsung S5 se pare ca la Samsung A7 nu a fost modificata camera foto-video ramanand la varianta S5.

Noul Samsung A7 foloseste insa un procesor mult mai puternic Qualcomm Snapdragon 615 opta-core la care vine si cu varianta  Samsung Exynos 5430  (In Europa vom folosi varianta  Qualcomm Snapdragon 615 opta-core ), memorie este de  2GB RAM iar cea interna de stocare de 16GB ROM, ambele variante de procesor suporta 4G LTE si au conexiuni Cat.4 .

Sistemul de operare folosit este Android 4.4 dar in viitor se va putea face upgrade la varianta Android 5.0. Samsung Galaxy A7 va fi disponibil in trei variante de culori: alb, negru si gold.

Specificatii tehnice Samsung Alpha A7

samsung A7 nou specificatii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca nu stiti specificatiile celor 3 modele noi de la Samsung avem mai jos un infografic cu asemanarile si diferentele dintre modelele A3, A5, A7 oferite de Samsung.

 

diferente samsung

 

Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *