facturi prea mari, porteaza
STIRI

Portare numar 2014

Portare numar 2014, daca facturile de la actualul furnizor sunt prea mari, necesitatile tale de telefonie mobila sau internet nu sunt indeplinite de furnizorul tau, introdu cerere de portare.

Portare numar 2014 dar ramai cu acelasi numar de telefon

Ai nevoie de un nou telefon sau zona ta nu are acoperirea dorita, e simplu, introdu cererea de portare si porteaza. In curand vei avea pe www.porteaza.ro toate uneltele necesare pentru o portare care sa iti aduca exact solutiile telecom dorite.

Cum sa faci portare

Portare numar 2014, cu ajutorul nostru ar trebui sa fie un proces simplu si usor, furnizorul actual e obligat sa te ajute daca introduci cererea de portare cu toate informatiile necesare  pentru ca portarea sa se efectueze in concordanta cu regulile de portare in vigoare incepand cu anul 2008 de cand portarea e posibila in Romania.

Cazuri de portare nerecomandata

Daca vrei sa efectuezi o portare dar esti inca sub contract cu actuala retea de telefonie e foarte important sa verifici data exacta de expirare a contractul tau  pentru ca portarea sa nu se efectueze mai repede. Daca totusi doresti ca portarea sa se efectueze mai repede consulta taxele de reziliere de la furnizorul actual, verifica daca plata lor pentru  portare sa compenseze sau sa depaseasca valoarea taxelor de reziliere . Un motiv  pentru taxe de reziliere mai mari ar putea fi portarea  efectuata inaintea expirarii perioadei conctractuale si achizitionarea telefoanelor la un pret subventionat in contractul cu furnizorul actual in momentul introducerii cererii de portare.

Portarea numarului de fix ca numar de mobil e imposibila, la fel si portarea numarului de mobil care sa se transforme in fix, numarul de internet se poate folosi la portare ca numar de fix. Portarea numerelor de internet mobil si folosirea lor ca numere de mobil e nerecomandata.

factura prea mare telefonia mobila Portare numar 2014

Portarea de pe cartela

Daca vrei ca portarea sa se efectueze de pe o cartela preplatita ai noroc, portarea se va efectua fara probleme si fara batai de cap, portarea se va face in maxim 3 zile, portarea de pe cartela e cea mai simpla portare.

 Porteaza online

In curand serviciul de portare se va putea efectua online va fi functional, portarea va fi mult mai comoda si iti vei putea alege online beneficiile la portare, in curand www.porteaza.ro iti va oferi acest serviciu, pe site-ul www.porteaza.ro vei beneficia de un serviciu de portare national .

Porteaza in orice judet din Romania

Serviciul de portare va fi in curand disponibil la nivel national, in orice judet al Romaniei vei avea parte de suport personalizat pentru ca portarea ta sa devina o banalitate, portarea prin site-ul www.porteaza.ro este urmatorul pas in portarea numerelor de telefonie mobila si fixa.

Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *