oferta pentru telefoane la cele mai bune preturi
STIRI

Oferta telefoane portare

Oferta portare la tablete si telefoane

Puteti beneficia de oferta portare in cazul in care nu sunteti multumit de oferta actuala si nu mai vreti sa resemnati cu furnizorul actual, astfel aveti mai multe optiuni din care sa alegeti. Alegeti un alt furnizor si mergeti cu facturile actuale in care va aparea si necesarul de minute folosite de fiecare numar de pe cont.
In cazul in care doriti portarea tuturor numerelor veti primi cea mai avantajoasa oferta portare cu semnare pe 24 luni.
Daca va hotarati si doriti sa semnati cu un nou furnizor pentru portare numere va sfatuim sa semnati pe cel putin 24 luni si astfel beneficiati de Oferta telefoane portare.
Atentie! Daca semnati contractul pe 12 luni nu veti putea beneficia de preturi subventionate la abonament.

Oferta portare persoane juridice

oferta portare numere, cea mai buna oferta pentru persoane juridice.

Oferta portare poate sa includa in functie de valoarea abonamentului total – 1 sau mai multe telefoane oferite gratuit, oferta telefoane portare poate sa includa si luni gratuite la portare.Oferta portare mai poate sa includa si tablete si laptopuri subventionate sau chiar gratuite daca se va opta pentru achizitionarea sau portarea numerelor de internet mobil. In cazul in care te hotarasti sa portezi, contacteaza-ne si un reprezentant se va ocupa sa primiti o oferta in cazul portarii.

Oferta portare este valabila  doar pentru persoane juridice, persoanele fizice se pot adresa magazinelor pentru o beneficia de o oferta de portare generala. Oferta portare pentru persoane juridice este croita pe nevoile de comunicare a companiilor si se poate oferi dupa o analiza aprofundata a contului si a numarului de sim-uri.
Citeste si ofertele de smartphone.
Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *