STIRI

Imagini telefon Nokia E-Cu. Telefon care se incarca singur

Noi imagini telefon Nokia E-Cu

Bateria telefonului este inclusa in cutia telefonului, dar incarcatorul nu, imagini telefon mai jos:

IMAGINI TELEFON 1Telefonul Nokia E-Cu este primul telefon care nu are nevoie sa fie incarcat, cel putin nu in modul traditional, telefonul are un nou model de incarcare de-a dreptul revolutionar, mai precis de la orice sursa care genereaza caldura. Tot ce ai de facut este sa il pui pe calorifer/radiator si el incepe sa se incarce. Designerul Patrick Hyland spune ca telefonul se poate incarca si de la caldura corpului uman, pentru asta e de ajuns sa il porti in buzunarul interior al hainei. La prima incarcare telefonului ii va lua aproximativ 7 ore pentru incarcarea o completa, dupa ce e facuta formatarea bateriei , telefonul  e de ajuns sa stea la o temperatura intre 30 si 40 de grade Celsius pentru a se incarca.
In interiorul telefonului designerul a pus un termogenerator care converteste caldura in energie electrica. Pentru ca telefonul sa fie un conductor mai bun a fost folosit cupru, de acolo si numele E-Cu ( E de la energie, Cu de la cupru).
Telefonul are carcasa de cupru  gravat, patentul materialului e  folosit în mod normal la electronice  pentru a le feri de supraincalzire.

Mai multe imagini telefon:

Imagini telefon 2Intradevar este un telefon care intoarce priviri, carcasa de cupru atrage dupa sine multe intrebari si aprecieri.  Spatele telefonului este foarte elegant si imita pamantul cu insertii in structura din cauza lipsei de apa pentru ca, dupa cum vrea sa aminteasca designerul – Incalzirea globala afecteaza calitatea solului.

Din pacate acest telefon este doar un concept al celor de la Nokia, daca intradevar acest tip de telefon va incepe sa fie produs va fi un adevarat castig din punct de vedere energetic.

Sursa: forumforthefuture

imagini telefon 3

Imagini telefon 4

Alin Dodea
Virtual CEO | Web Developer | Profesionist Telecomunicatii
http://www.porteaza.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *