PANOURI SOLARE

Independenta electrica cu panouri solare

Independenta electrica cu panouri solare, genereaza energie electrica pentru tine si ajungi sa si castigi bani inapoi din facturile tale. Sistemul electric pe Panouri Solare sau fotovoltaice cum mai sunt denumite capteaza energia soarelui folosind celule fotovoltaice si le transforma in energie electrica pentru casa sau afacerea ta. Sistemul de Panouri solare este folosit de cativa ani buni si reprezinta un sistem prietenos cu natura si cu mediul inconjurator. Celulele fotovoltaice nu au nevoie intotdeauna de lumina soarelui pentru a functiona, pot genera electricitate si in zilele cand afara este innorat.
panouri solare

Poti sa iti cumperi singur Panouri Solare

Investeste si economiseste prin cumpararea panourilor solare

Iti recomandam sa cumperi de aici.
Cand vine vorba de instalarea panourilor solare, iti recomandam sa iei legatura cu instalatori profesionisti calificati in instalarea de panouri fotovoltaice.
Poti face si bani din producerea de energie electrica prin sistemul de panouri solare.
Sistemele fotovoltaice conectate la retea tip On-Grid  pot fi autorizate pentru conectarea la reţea si  surplusul de electricitate produs la un moment dat, este preluat de reţea, iar proprietarul primeste in schimb Certificate verzi, care pot fi ulterior valorificate. Atentie, aceste sisteme necesita autorizări şi contracte cu autoritatile din domeniu.

Panouri solare Gratuite pentru casa ta

Programul casa verde 2016

Prin acest program statul poate finanta pana la 6000 lei pentru achizitionarea de panouri solare.
Solicitantul trebuie sa  indeplineasca urmatoarele conditii:
– persoana fizică care işi are domiciliul pe teritoriul României;
– este proprietar/coproprietar al imobilului pe/în care se implementează proiectul;
– imobilul trebuie sa nu faca obiectul unui litigiu în curs de soluţionare la instanţele judecătoreşti, vreunei revendicări potrivit unei legi speciale sau dreptului comun, unei proceduri de expropriere pentru cauza de utilitate publică;
– nu are obligaţii restante la bugetul de stat, bugetele locale, conform legislaţiei naţionale în vigoare;
– în activitatea desfăşurată anterior începerii proiectului nu a încălcat dispoziţiile legale privind protecţia mediului şi nu sponsorizează activităţi cu efect negativ asupra mediului.

Save